top of page

Självutvärdering: Din ät och vikttyp

Om du äntligen vill vinna över vikten och vinna tillbaka din självrespekt, ditt förtroende och kanske ditt liv, så börjar allt med en enda sak: ett Beslut. Du Är en underbar människa, du Har en underbar personlighet, det är klart att du vill visa det även i ditt yttre, eller hur? Det spelar ingen roll om du vill gå ner bara fem kilo – eller hela femtio kilo, allt börjar med ett beslut och ett enda första steg.

 

Det är dags för dig att fatta det beslutet nu, eller inom ett par dagar. Det du kan göra redan nu är att ladda hem ditt eget dokument för självbedömning – det tar bara ca två minuter att fylla i.

 

Svara bara ja eller nej på frågorna, det kommer att ge dig en tydlig bild som hjälper dig att se var du befinner dig idag - och inte minst, du kommer att se om du har faktorer inom dig som saboterar dina chanser att gå ner i vikt hur många dieter du än provar. 

Visste du att nästan 75 % av de som bantar vanligtvis går ner i vikt för att snart lägga på sig kilona igen – eller till och med gå upp mer i vikt än innan de började? I BröllopsFens Coachingprogram kommer du att få insikter om hur pass mycket din inre självbild och kroppsuppfattning saboterar din förmåga att gå ner i vikt och hålla de förhatliga kilona borta. Du kommer att lära dig att vilka dina ”Triggers” är: alltså vad som får dig att äta – och äta fel saker – fast du egentligen inte vill det. Du kommer också att få en positivare självbild och du kommer att se, att när det finns en plan, finns det en enklare väg till en lättare, friare och oftare lyckligare framtid – i en kropp du älskar.

bottom of page