1/7

Du har hittat en underbar man, du har lagt ner massor av jobb på att hitta den perfekta platsen, maten, blommorna, tårtan och tusen andra saker. Du vill vara strålande vacker för du vet att alla blickar kommer att vara på dig - och du vet att bröllopsfotona kommer att leva kvar som ett kärt minne (eller förfölja dig.) hela ditt liv. 

 

Men kanske är det en detalj som inte känns riktigt bra? Kanske borde du ha gått ner de där nesliga kilona för att känna dig riktigt vacker och åtråvärd? Har du försökt men inte lyckats? Då behöver du absolut en Coach - en  BröllopsFe! 

 

Som coach hjälper jag dig hela vägen och jag har färdiga program som är designade för ett perfekt resultat för just dig!

 

Och du, bästa tiden att starta något är alltid idag!

Marita

Äntligen är det din tur att stå brud...

 

Grattis!

Kanske på ett bröllop, någonstans i Sverige:

 

Äntligen är den stora dagen här! Allt är ordnat och bruden strålar. Festsalen är fylld av skratt, glädjetårar och känslorna är som champagne som bubblar över. Familj, vänner och gäster med goda hjärtan och gott självförtroende är rörande överens: Bruden är fantastiskt vacker! Andra, inte fullt så goda, bara självgoda.... viskar och smusslar.... vad tjock hon ser ut, vad tänkte hon på när hon valde den brudklänningen, med den figuren?!

 

Bruden själv missar inte en enda av de tysta blickarna eller illa dolda kommentarerna. Hon vet så innerligt väl själv. Hon har haft turen att möta en underbar man som älskar henne för den hon är. Trots det bränner hennes kinder av förödmjukelse. Dagen - den lyckligaste dagen i hennes liv, som började så kärleksfull och fin, känns plötsligt falsk och tom. Hon ler på utsidan, men under ytan rinner tårarna...