top of page

Äntligen är det din tur att stå brud...

 

Grattis!

Du har hittat en underbar man/partner som du älskar och vill dela ditt liv med. Du har, eller kommer att, lägga ner massor av jobb och tid på att hitta den perfekta platsen för bröllopet, klänningen, maten, blommorna, tårtan, inbjudningskort och tusen andra saker.

 

Självklart vill du känna dig strålande vacker på din stora dag för du vet att alla blickar kommer att vara riktade mot dig. Och, du vet att bröllopsfotona kommer att leva kvar som ett kärt minne hela livet. 

 

Men kanske är det en detalj som inte känns riktigt bra? Kanske borde du ha gått ner de där extra kilona för att känna dig riktigt vacker och bekväm? Har du försökt men inte lyckats? Då behöver du absolut en Coach - en  BröllopsFe! 

 

Som coach hjälper jag dig hela vägen och jag har färdiga program som är designade för ett perfekt resultat för just dig!

Marita

Kanske på ett bröllop, någonstans i Sverige:

 

Äntligen är den stora dagen här! Allt är ordnat och bruden strålar. Festsalen är fylld av skratt, glädjetårar och känslorna är som champagne som bubblar över. Familj, vänner och gäster med kärleksfulla hjärtan är rörande överens: Bruden är fantastiskt vacker! Andra, inte fullt så goda (bara självgoda och kanske avundsjuka) gäster viskar och smusslar....

 

"- Vad tjock hon ser ut, vad tänkte hon på när hon valde den brudklänningen, med den figuren?!"

 

Bruden själv missar inte en enda av de tysta blickarna eller illa dolda kommentarerna. Hon vet så innerligt väl själv. Hon har haft turen att möta en underbar partner som älskar henne för den hon är. Trots det bränner hennes kinder av förödmjukelse. Dagen - den lyckligaste dagen i hennes liv, som började så kärleksfull och fin, känns plötsligt falsk och tom. Hon ler på utsidan, men under ytan rinner tårarna...

bottom of page