top of page

Hjälp! Jag har ångrat mig, hur drar jag mig ur det här bröllopet?

Det är inte helt ovanligt att man får lätt panik när man ska gifta sig - eller att man helt enkelt ångrar sig. Man får så att säga: Kalla fötter. Tillsammans går vi igenom hur du ska göra och lägger upp en plan. Resultatet blir att du antingen genomför bröllopet och känner dig trygg med det beslutet - eller att du ställer in alltihop, och känner dig trygg med det beslutet.

 

Detta paket innehåller endast samtal (3 - 5 tillfällen) men kan kompletteras med tex mental träning enligt vår överenskommelse. Coachingen sker via telefon eller skype.  Pris coachingpaket, efter förfrågan.

Ska du inte gifta dig
men vill gå ner i vikt ändå?

 

Samtliga program är självklart öppna för dig också!

Doktor justera balansen på våg

Att gå ner i vikt när man ska gifta sig kan vara verkligt motiverande, men självklart finns det andra tillfällen när man önskade att man var riktigt läcker - stranden till exempel! 

 

Eller, känner du kanske att din vikt börjar bli en riskfaktor för din hälsa? Vill du ha mer ork för barnen, familjen och livet? Vilken anledning du än har för att vilja förändra ditt liv lovar vi att göra allt vi kan för att hjälpa dig.

parti Tabell
brudbukett

Har du ingen att anförtro dig åt vad gäller det så viktiga valet av bröllopsklänning eller andra detaljer? Fråga Marita, hon har mångårig erfarenhet från modebranschen, en säker blick för passform och har till och med belönats med ett modepris för bästa butikskoncept.  Eller, kanske finns det andra frågor kring livet eller bröllopet som du känner dig osäker på. Oroa dig inte, Marita har hört allt, ingen fråga är dum eller liten - du kan känna dig helt trygg att berätta allt  precis som det är.

Smakråd & Support

 

Behöver du en utomstående person att bolla med?

Trubbel i Paradiset

SOS  för relationer och kärleksbekymmer.

TrubbeliParadisetLogga.png

Besök Maritas "systersida": Trubbel i Paradiset om du behöver hjälp i din relation.

Sista utvägen...

Ingen relation och inget bröllop i sikte?

Kontakta Marita - hon kan MASSOR om män, kvinnor och dejting!

bottom of page