top of page

En del kvinnor trivs med sin övervikt, andra inte. Denna tjänst är för dig som inte trivs med dig själv. Den är för dig som innerligt gärna vill ha en drastisk förändring men inte klarar det på egen hand. Drömmer du om att gifta dig? Kanske har du hittat en man redan, kanske inte. Oavsett vilket, finns vi här för att hjälpa dig. Kanske har du tänkt att ett vackert, underbart bröllop bara är för smala kvinnor? Kanske känner du att du inte skulle orka med omgivningens reaktioner? 

 

Alla kvinnor har rätt till det bröllop de drömmer om och om du känner dig för stor för det bröllop du innerst inne drömmer om - då kommer vi att göra allt som står i vår makt för att det ska bli så! 

 

Att göra en dramatisk viktminskning tar tid, du behöver räkna med 1-3 år. Dessutom är det viktigt att implementera nya vanor, så att du även står kvar på din nya vikt i framtiden. Det kan vara väldigt svårt att gå ner mycket på egen hand, inte minst att behålla motivationen. Sjukhusen ordnar ofta viktgrupper, men det alternativet passar inte alla och då då behöver man rejäl uppbackning av en personlig coach och en gedigen, hållbar plan. Vi har både planen och coachen som kan hjälpa dig! 

 

Varje person är unik och vi kommer därför, i samråd med dig att utarbeta din plan. Nedan ger vi dig ett scenario men det är inte hugget i sten utan kommer att anpassas efter dina speciella behov.

Följande exempelberäkning gäller

viktnedgång om 100 kilo på 2-3 år.

 

 

Medlemstid hos oss:

Så länge det krävs, så länge du aktivt är fokuserad på att gå ner i vikt. Vi beräknar att du kommer att gå ner -25 kilo per varje 6 månader, samt tid för att stabilisera vikten.*

 

 

Personlig Coaching:

Samtalspaket 2 år med Certifierad

Coach som till 100% säkerställer

att du lyckas att nå ditt mål.
Värde:  ca 75.000:-

 

 

3 års medlemskap:
Internetbaserad vikt- och träningsklubb. 

Värde 5.364:-

 

 

Ljudbok: 
Mental Träning, Idealvikt 
av och med Lars-Eric Uneståhl. 

Värde 198:-

 

 

Inspirationskort. 
Vackra kort som inspirerar varje dag.
Skickas till dig per post.
Värde 250:-

 

MasterPlan:
Din personliga plan, månad för månad

för att gå ner 25 kilo

Värde 9.995:-

 

 

Framgångsdagbok:

Din "Bibel" - den som svart på vitt
ser till att du gör det du ska.

Värde 9.995:-

 

 

Egen hemsida:

Massor av metoder, verktyg och värdefull kunskap. 

Värde: 3.995:-

 

 

Bonuspresenter:

vid varje uppnått delmål! Exempel:

smycken, hudvård, böcker, tidningsprenumerationer.

Värde: ca 5.000:-

Extrema Resurser:

Vi kommer att sätta in extrema resurser i form av mer coaching, koppla ihop dig med andra coacher, mer mental träning - ALLT för att du ska nå ditt mål.

Värde ca: 75.000:-

TOTALT VÄRDE: 184.797:-

Startavgift: 1995:-
Pris Plusprogrammet: 95.000:-

 

Detta är ett exempel. Variationer kan förekomma beroende på start- och målvikt.

 

 

*Viktminskning är individuellt. Om du följer vår plan kommer du garanterat att gå ner i vikt så mycket som vi utlovar, eller mer. Vi avsäger oss dock det legala ansvaret för dina resultat. För att köpa våra tjänster måste du vara fullt frisk.

Vill du att jag "håller dig i handen" varje dag för att säkerställa att du följer planen? Tillval till alla program: 15 min samtal varje dag i 30 dagar! Värde 9.000 kr / Pris: 4000 kr / månad

All Coaching sker via telefon eller skype.

bottom of page