Sök
  • Marita Bladh

Om "frånvarande" mänFör tydlighetens skull är detta inlägg något generaliserande... men det är något många kvinnor undrar över och känner sig ledsna och frustrerade över...


Hej du kvinna!


Har du någonsin känt att din man drar sig undan och blir känslomässigt distanserad? Kanske till och med tvär och arg? Får detta dig att må dåligt? Får det dig att undra om han har slutat älska dig? Grubblar du över om du har gjort något fel? Eller om han till och med att träffat en annan?


Lugn, de flesta män drar sig undan i bland. Oftast har det ingenting med dig att göra. Oftast gör de det för att gå in i sig själva, för att lösa problem och stärka sin maskulina identitet. (Kvinnor stöter och blöter gärna sina problem med sina väninnor. I många mäns värld är det - fortfarande - ett tecken på svaghet att prata om sina problem.)


När din man är klar, kommer han tillbaka till dig! Det bästa är att inte sura då, utan acceptera och välkomna honom tillbaka.


Hej du man! Vet du med dig att du gör såhär, förklara för din partner så att hon slipper undra och bli ledsen. Det är alltid lättare att hantera det man förstår.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Citat: