top of page
TrubbeliParadiset.jpg

Varför är kvinnor tysta och män tjatiga?

 

...oops, eller är det tvärt om?

 

Upplever många kvinnor att män är tysta - och många män, kvinnor som tjatiga?
 

Det kan vara sant, ibland - men varför är det i så fall så? Med några få grundläggande kunskaper om hur män och kvinnor fungerar är halva problemet i en relation ofta redan löst. Att skapa ett underbart äktenskap är inte svårt - allt som behövs är lite kunskap!! 
 

Vad behöver män och kvinnor i en relation?

Vilka ingår i 
ditt äktenskap?

Män och kvinnor är olika - punkt! Män och kvinnor har olika behov i en relation - punkt! Lär dig skillnaderna och behoven så har du kommit en bra bit på väg.

I en relation finns ofta många fler människor än man tror som är med och påverkar. Vilka ingår i ditt äktenskap förutom du och din man eller fru utan att du har tänkt på det? Identifiera problemen är halva jobbet.

Exempel: Olösta konflikter från tidigare relationer. Exfru/exmake. Bonusbarn. Svärföräldrar. mfl

Kort om Marita

Marita Bladh är Certifierad Coach med inriktning relationsfrågor och personlig utveckling. Hon har hundratals samtals-timmar bakom sig och hundratals nöjda kunder. Marita arbetar inte med djup, luddig samtalsterapi utan konkret, kon-struktivt och kärleksfullt. 

Kontakt

Marita Bladh: 0722-698970.
info@maritabladh.com

Marita jobbar via telefon och via sitt kontor i centrala Kungsbacka

 

Förekommer kritik, hemligheter eller uttröttande gräl i din relation - eller har den blivit olycksbådande tyst? Är du är på väg mot en uppslitande skilsmässa där du riskerar att förlora både livslust, pengar, hus och barn?? Det är bra att veta, eller hur? Ladda hem guiden: "10 Signaler på att Relationen är på väg mot Skilsmässa" gratis + tips och råd på nya strategier som kan rädda ditt äktenskap.

Gratis guide!

Vill du bli kontaktad?

Namn *

Email *

Rubrik

Meddelande

Your details were sent successfully!

bottom of page