top of page
SOS.png

Frilans på Distans

MaritaLogga.png

Vision:

Att skapa 1000 lönsamma Hemmaföretagare.

Frilansa på Distans. För Privatpersoner och Företagare som är motiverade och taggade att ta ett ännu större ansvar för sin ekonomiska framtid. Löfte: Personlig framgångscoaching från certifierad coach & ett helt team av nya vänner!

SOS.png

HOUSE OF BRAND: FANTASTISKA HÄLSO- OCH SKÖNHETSPRODUKTER, RESOR & TRADING.

Här finns något för alla!

Min affärsidé har blivit mycket uppmärksammad i Sociala medier, du har säkert redan sett den. Jag arbetar med unika hälso- och skönhetsprodukter. Väldigt många människor behöver naturliga produkter som kan hjälpa till med viktminskning eller smärta, sömnproblem och hormonella obalanser i kroppen*. Det är fantastiskt att ha ett redskap som snabbt hjälper andra att må bra! I mitt fall kan jag bara säga att produkterna har förändrat mitt liv - 30-årig smärta borta! Produkterna är av hög kvalitet, man får bra ersättning, nya vänner, lära sig nya saker och allt är klart - man behöver inte uppfinna några hjul alls. Dessutom får man all min hjälp och expertis. Bra betalt och nya vänner, samtidigt som man gör bra saker för andra människor. Det kan inte bli bättre! Klicka på länken ovan, det är ditt första steg, men du förbinder dig inte till något. Efter det, pratas vi vid, du och jag - det ser jag fram emot.

Detta är det, i särklass, bästa sättet att bli en framgångsrik entreprenör - och det mest demokratiska!

 

*Endast läkemedelsverket har tillstånd att utlova att produkter läker, förebygger eller lindrar sjukdomar, så det gör jag inte. 

Livet som barfotachef:

 

Personlig frihet & Personligt ansvar.

Frilans på Distans på Facebook

bottom of page